Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečená broskyňová torta

8
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
okrúhle piškóty svetlé
1 balíček
okrúhle piškóty tmavé
1 konzerva
zavárané broskyne
5 téglikov
kyslá smotana
2 balíčky
stužovač šľahačky
3 PL
cukor práškový
3 PL
granko
trochu
čokoládová ryža

postup

Vynikajúca nepečená dobrota...
1.
Potrebujeme balíček svetlých a balíček tmavých okrúhlych piškót, 5 téglikov kyslej smotany, konzervu zaváraných broskýň, stužovač šľahačky, práškový cukor, granko a čokoládovú ryžu na ozdobenie.
5.
Na dno tortovej formy poukladáme tmavé piškóty, ktoré jemne pokvapkáme šťavou z broskyňového kompótu.
8.
Na prvú vrstvu krému poukladáme tmavé a svetlé piškóty.
9.
Na druhú vrstvu piškót poukladáme na tenké plátky nakrájané zavárané broskyne.
12.
Na druhú vrstvu krému poukladáme na tenké plátky nakrájané zavárané broskyne.
13.
Na broskyne poukladáme piškóty, plochou stranou nahor.
14.
Do zvyšku smotanového krému pridáme 3 lyžice granka.
19.
Zakryjeme alobalom a odložíme na pol dňa do chladničky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.