Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Miniroládky z karé

4
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 plátky
bravčové karé bez kosti
4 plátky
syr Eidam
4 plátky
šunka
1 ks
tavený syr
2 ks
kyslá uhorka
olej
horčica plnotučná
vriaca voda
soľ

postup

9.
Na rozpálenom oleji zatiahneme mäso, aby nám neunikala šťava.
12.
Ešte za tepla odstránime ihly. Podávame teplé alebo studené s ryžou, so zemiakmi alebo zemiakovým šalátom. Môžeme podávať i ako studené misy.
13.
Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.