Pridať recept

FOTORECEPT: Miniroládky z karé

4
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 plátky
bravčové karé bez kosti
4 plátky
syr Eidam
4 plátky
šunka
1 ks
tavený syr
2 ks
kyslá uhorka
olej
horčica plnotučná
vriaca voda
soľ

postup

1.
Plátky mäsa naklepeme, osolíme.
Fotorecept: Miniroládky z karé
Fotorecept: Miniroládky z karé
Zdroj: lenjanie
 
2.
Potrieme jemne horčicou.
Fotorecept: Miniroládky z karé
Fotorecept: Miniroládky z karé
Zdroj: lenjanie
3.
Dáme plátok syra.
Fotorecept: Miniroládky z karé
Fotorecept: Miniroládky z karé
Zdroj: lenjanie
4.
Pridáme plátok šunky.
Fotorecept: Miniroládky z karé
Fotorecept: Miniroládky z karé
Zdroj: lenjanie
5.
Tavený syr rozdelíme na 4 hranoly.
Fotorecept: Miniroládky z karé
Fotorecept: Miniroládky z karé
Zdroj: lenjanie
6.
Pridáme uhorku nakrájanú na štvrťky.
Fotorecept: Miniroládky z karé
Fotorecept: Miniroládky z karé
Zdroj: lenjanie
7.
Plátky preložíme.
Fotorecept: Miniroládky z karé
Fotorecept: Miniroládky z karé
Zdroj: lenjanie
8.
Spojíme ihlami alebo zašijeme, či omotáme niťou.
Fotorecept: Miniroládky z karé
Fotorecept: Miniroládky z karé
Zdroj: lenjanie
9.
Na rozpálenom oleji zatiahneme mäso, aby nám neunikala šťava.
Fotorecept: Miniroládky z karé
Fotorecept: Miniroládky z karé
Zdroj: lenjanie
10.
Pridáme lyžičku horčice a podlejeme vriacou vodou.
Fotorecept: Miniroládky z karé
Fotorecept: Miniroládky z karé
Zdroj: lenjanie
11.
Dusíme pod pokrievkou domäkka asi 20-30 minút.
Fotorecept: Miniroládky z karé
Fotorecept: Miniroládky z karé
Zdroj: lenjanie
12.
Ešte za tepla odstránime ihly. Podávame teplé alebo studené s ryžou, so zemiakmi alebo zemiakovým šalátom. Môžeme podávať i ako studené misy.
Fotorecept: Miniroládky z karé
Fotorecept: Miniroládky z karé
Zdroj: lenjanie
13.
Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Srbské rebierko
Rúru nezapínam, toto je najchutnejšie mäsko z jedného hrnca: Geniálne SRBSKÉ REBIERKO nemá konkurenciu, stačí jeden pohár a celá rodina sýta
Hľadáte inšpiráciu, čo dnes uvariť? Máme pre vás skvelý chutný recept, ktorý si vždy celá rodina pochvaľuje.