Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tekvicový sladký krém so sójovou smotanou

ingrediencie

400 g
uvarená tekvica Hokkaido
100 ml
sójová smotana
2 ks
vanilkový cukor
50 g
sušené datle
50 g
sušené brusnice

postup

2.
Uvarenú a vychladenú tekvicu Hokkaido rozmixujeme na kašu. Dáme ju do hlbšej misky a prilejeme k nej smotanu. Nemusí byť vychladená (sójová smotana sa totiž nemusí skladovať v chladničke).
3.
Potom ku zmesi prisypeme vanilkové cukry a namočené sušené ovocie (bez vody). Všetko spolu premiešame a odložíme do chladničky aspoň na 2 hodiny, aby krém trochu zatuhol. Podávame na raňajky ako kašu, na desiatu alebo ako sladký dezert. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...