Pridať recept

FOTORECEPT: Tekvicový sladký krém so sójovou smotanou

Fotorecept: Tekvicový sladký krém so sójovou smotanou
Zdroj: hanus_prg

ingrediencie

400 g
uvarená tekvica Hokkaido
100 ml
sójová smotana
2 ks
vanilkový cukor
50 g
sušené datle
50 g
sušené brusnice

postup

1.
Najskôr si dáme do vody namočiť sušené ovocie.
Fotorecept: Tekvicový sladký krém so sójovou smotanou
Fotorecept: Tekvicový sladký krém so sójovou smotanou
Zdroj: hanus_prg
 
2.
Uvarenú a vychladenú tekvicu Hokkaido rozmixujeme na kašu. Dáme ju do hlbšej misky a prilejeme k nej smotanu. Nemusí byť vychladená (sójová smotana sa totiž nemusí skladovať v chladničke).
Fotorecept: Tekvicový sladký krém so sójovou smotanou
Fotorecept: Tekvicový sladký krém so sójovou smotanou
Zdroj: hanus_prg
3.
Potom ku zmesi prisypeme vanilkové cukry a namočené sušené ovocie (bez vody). Všetko spolu premiešame a odložíme do chladničky aspoň na 2 hodiny, aby krém trochu zatuhol. Podávame na raňajky ako kašu, na desiatu alebo ako sladký dezert. Dobrú chuť!
Fotorecept: Tekvicový sladký krém so sójovou smotanou
Fotorecept: Tekvicový sladký krém so sójovou smotanou
Zdroj: hanus_prg
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať