FOTORECEPT: Tekvicový sladký krém so sójovou smotanou
2
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
uvarená tekvica Hokkaido
100
ml
sójová smotana
2
ks
vanilkový cukor
50
g
sušené datle
50
g
sušené brusnice
postup
1.
Najskôr si dáme do vody namočiť sušené ovocie.
2.
Uvarenú a vychladenú tekvicu Hokkaido rozmixujeme na kašu. Dáme ju do hlbšej misky a prilejeme k nej smotanu. Nemusí byť vychladená (sójová smotana sa totiž nemusí skladovať v chladničke).
3.
Potom ku zmesi prisypeme vanilkové cukry a namočené sušené ovocie (bez vody). Všetko spolu premiešame a odložíme do chladničky aspoň na 2 hodiny, aby krém trochu zatuhol. Podávame na raňajky ako kašu, na desiatu alebo ako sladký dezert. Dobrú chuť!
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.