Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený jablkovo-kokosový koláč

ingrediencie

Korpus

100 g
sušené datle
40 g
ľanové semienka mleté
3 PL
džús
30 g
karob

Plnka

3 ks
jablko
2 PL
kokosový olej
1 ks
banán
80 g
kokos

Na ozdobu

100 g
sušené brusnice

postup

2.
Po 30-tich minútach vodu z datlí zlejeme a dáme ich do mixéra/sekáčika. Pridáme k nim mleté ľanové semienka, ľubovoľný džús a karob. Ak použijeme karob, nemusíme už pridávať cukor alebo med. V prípade kakaa pridáme do cesta cca 1 KL medu.
3.
Malú okrúhlu formu s priemerom 17 cm vymažeme kokosovým olejom a cesto natlačíme na dno formy.
4.
Na plnku si jablká ošúpeme a nastrúhame najemno. Prebytočnú vodu z nich vylejeme. Pridáme k nim potom kokos, kokosový olej a banán. Pomocou ručného mixéra všetko spolu rozmixujeme na kašu.
5.
Plnku ale nemusíme za každú cenu mixovať dohladka, môžeme ju vymiešať i vidličkou. Jablká tak ostanú nerozmixované, ale na chuti by to nemalo nič zmeniť.
6.
Plnku rovnomerne rozotrieme na cesto a vrch ozdobíme sušenými brusnicami (jemne ich do plnky pritlačíme).
7.
Koláč dáme na noc do chladničky. Podávame ráno ako výdatné a zdravé raňajky. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...