Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Malinová panna cotta

4
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Panna cotta:

250 g
maliny
50 g
krupicový cukor
300 ml
smotana na šľahanie
50 ml
mlieko
2
želatína

Na ozdobu:

250 g
maliny
2 PL
krupicový cukor

postup

1.
Želatínu namočíme do studenej vody a necháme ju napučať. Maliny spolu s cukrom privedieme v hrnci k varu. Rozmixujeme ich a prepasírujeme cez sitko.
2.
V inom hrnci necháme prejsť varom smotanu s mliekom. Hrniec odstavíme z platničky a do smotany zamiešame vyžmýkanú želatínu a malinové pyré. Za občasného miešania zmes necháme mierne vychladnúť a potom ju nalejeme do pohárov. Vložíme ju stuhnúť do chladničky.
3.
Pred podávaním polovicu malín s cukrom privedieme k varu. Horúcu omáčku nalejeme na dezert a na vrch uložíme zvyšné maliny. Ihneď dezert podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.
Valentine's day
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
Kvety a bonboniéra? Klasika však? Doprajte si tento rok valentínsku večeru pre gurmánov.
Káva
Video: 4 dôvody, prečo piť kávu bez mlieka
Video: 4 dôvody, prečo piť kávu bez mlieka
Mlieko ukracuje kávu o jej priaznivé účinky. Zistite, prečo by ste ho nemali pridávať do svojej rannej kávy.