Pridať recept

Obrátené rezne s cibuľkou

4
porcie
75
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4
hovädzie mäso
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1 PL
strúhanka
2 ks
vajce
trochu
olej
100 ml
mäsový vývar
1 PL
horčica
3 strúčiky
cesnaku
2 PL
kečup
2 ks
cibuľa
1 KL
vegeta

postup

1.
Hovädzie mäso umyjeme, osušíme, naklepeme, dochutíme korením a horčicou. Do mäsa vklepeme strúhanku, obalíme ho v rozšľahaných vajíčkach a panvici opečieme z oboch strán do zlatista.
 
2.
Dno zapekacej misy vyložíme polovicou cibule, ktorú sme nakrájali na kolieska. Pridáme opečené mäso a zvyšnú cibuľu. Teplý mäsový vývar dochutíme vegetou, prelisovaným cesnakom a kečupom. Ochuteným vývarom zalejeme mäso, prikryjeme ho alobalom a vložíme do rúry.
3.
Pečieme v rúre vyhriatej na 190°C cca 40 minút. Potom alobal odstránime a pečieme ešte chvíľku.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Najchutnejšie obrátené rezne: 12 overených receptov na tie najšťavnatejšie rezne, aké si môžete pripraviť
Najchutnejšie obrátené rezne: 12 overených receptov na tie najšťavnatejšie rezne, aké si môžete pripraviť
Vyprážané rezne majú silnú konkurenciu – mäkučké obrátené rezne. Mnohí z nás ich dokonca uprednostňujú...
Sviečková na smotane
Nedeľné špeciality z hovädzieho mäsa: Vďaka tajnej prísade je mäso mäkké a zamatovo jemné, skutočne funguje a to na všetky druhy + recepty
Hovädzie mäso síce nepatrí k najlacnejším druhom mäsa, ale u našincov je veľmi obľúbené. Pripravujeme...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.