Hovädzí guláš s horkou čokoládou
4
porcie
80
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
2
ks
cibuľa
400
g
hovädzie mäso na guláš
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1
PL
mletá červená paprika
1
KL
mleté čili korenie
1
KL
mletá rasca
1
PL
papriková pasta
500
g
zemiaky
trochu
olej
50
g
kvalitná horká čokoláda
postup
1.
V hrnci na rozpálenom oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme na kúsky nakrájané mäso a spolu pár minút zmes opekáme. Poprášime mletou paprikou, podlejeme teplou vodou a na miernom ohni zmes varíme.
2.
Asi v polovici varenia mäso dochutíme soľou, korením, paprikovou pastou a mletou rascu. Pridáme na kocky alebo kolieska nakrájané zemiaky a varíme domäkka. Na úplný záver primiešame do guláša na kocky nakrájanú čokoládu a necháme ju rozpustiť.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.