Hovädzia sviečkovica na cibuli
4
porcie
70
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
4
hovädzia sviečkovica
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
2
PL
olej
2
ks
cibuľa
1
PL
paradajkový pretlak
1
PL
pikantný kečup
150
ml
mäsový vývar
postup
1.
Hovädziu sviečkovicu umyjeme, osušíme, dochutíme soľou a korením. Prudko ju opečieme v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán. Mäso vyberieme a cibuľu nakrájanú na kolieska opečieme vo výpeku.
2.
Mäso vrátime naspäť, pridáme paradajkový pretlak, pikantný kečup a teplý vývar. Všetko zamiešame a na miernom ohni prikryté dusíme domäkka. Počas dusenia ak je potrebné prilejeme vývar.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.