Pridať recept

Hovädzia sviečkovica na cibuli

4
porcie
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4
hovädzia sviečkovica
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
2 PL
olej
2 ks
cibuľa
1 PL
paradajkový pretlak
1 PL
pikantný kečup
150 ml
mäsový vývar

postup

1.
Hovädziu sviečkovicu umyjeme, osušíme, dochutíme soľou a korením. Prudko ju opečieme v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán. Mäso vyberieme a cibuľu nakrájanú na kolieska opečieme vo výpeku.
 
2.
Mäso vrátime naspäť, pridáme paradajkový pretlak, pikantný kečup a teplý vývar. Všetko zamiešame a na miernom ohni prikryté dusíme domäkka. Počas dusenia ak je potrebné prilejeme vývar.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať