Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hovädzie s hubami, cibuľkou a paprikou

8
porcií
75
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 PL
masť
1,2 kg
hovädzie mäso
1 hrnček
cibuľa
1 strúčik
cesnak
1 KL
mletá červená paprika
1/2 hrnček
šampiňóny
2 ks
paprika
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
V hrnci rozohrejeme 2 lyžice masti a hovädzie mäso nakrájané na kocky opečieme do hneda. Mäso vyberieme, pridáme zvyšok masti a opražíme na kolieska nakrájanú cibuľu. Pridáme prelisovaný cesnak, trochu ho opražíme a primiešame mletú papriku. Zmes na chvíľu odstavíme zo sporáka.
2.
Vrátime ju naspäť, vložíme naspäť opečené mäso, dochutíme soľou, korením, primiešame huby a nadrobno nakrájané papriky. Na miernom ohni prikryté dusíme cca 45 minút, dokým mäso nebude mäkké. ako prílohu podávame zemiakovú kašu alebo ryžu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.