Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hovädzie s hubami, cibuľkou a paprikou

8
porcií
75
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 PL
masť
1,2 kg
hovädzie mäso
1 hrnček
cibuľa
1 strúčik
cesnak
1 KL
mletá červená paprika
1/2 hrnček
šampiňóny
2 ks
paprika
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
V hrnci rozohrejeme 2 lyžice masti a hovädzie mäso nakrájané na kocky opečieme do hneda. Mäso vyberieme, pridáme zvyšok masti a opražíme na kolieska nakrájanú cibuľu. Pridáme prelisovaný cesnak, trochu ho opražíme a primiešame mletú papriku. Zmes na chvíľu odstavíme zo sporáka.
2.
Vrátime ju naspäť, vložíme naspäť opečené mäso, dochutíme soľou, korením, primiešame huby a nadrobno nakrájané papriky. Na miernom ohni prikryté dusíme cca 45 minút, dokým mäso nebude mäkké. ako prílohu podávame zemiakovú kašu alebo ryžu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?