Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hovädzie s hubami, cibuľkou a paprikou

8
porcií
75
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 PL
masť
1,2 kg
hovädzie mäso
1 hrnček
cibuľa
1 strúčik
cesnak
1 KL
mletá červená paprika
1/2 hrnček
šampiňóny
2 ks
paprika
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
V hrnci rozohrejeme 2 lyžice masti a hovädzie mäso nakrájané na kocky opečieme do hneda. Mäso vyberieme, pridáme zvyšok masti a opražíme na kolieska nakrájanú cibuľu. Pridáme prelisovaný cesnak, trochu ho opražíme a primiešame mletú papriku. Zmes na chvíľu odstavíme zo sporáka.
2.
Vrátime ju naspäť, vložíme naspäť opečené mäso, dochutíme soľou, korením, primiešame huby a nadrobno nakrájané papriky. Na miernom ohni prikryté dusíme cca 45 minút, dokým mäso nebude mäkké. ako prílohu podávame zemiakovú kašu alebo ryžu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...