Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hovädzie s hubami, cibuľkou a paprikou

8
porcií
75
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 PL
masť
1,2 kg
hovädzie mäso
1 hrnček
cibuľa
1 strúčik
cesnak
1 KL
mletá červená paprika
1/2 hrnček
šampiňóny
2 ks
paprika
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
V hrnci rozohrejeme 2 lyžice masti a hovädzie mäso nakrájané na kocky opečieme do hneda. Mäso vyberieme, pridáme zvyšok masti a opražíme na kolieska nakrájanú cibuľu. Pridáme prelisovaný cesnak, trochu ho opražíme a primiešame mletú papriku. Zmes na chvíľu odstavíme zo sporáka.
2.
Vrátime ju naspäť, vložíme naspäť opečené mäso, dochutíme soľou, korením, primiešame huby a nadrobno nakrájané papriky. Na miernom ohni prikryté dusíme cca 45 minút, dokým mäso nebude mäkké. ako prílohu podávame zemiakovú kašu alebo ryžu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.