Pridať recept

Pečené bavorské koleno

5
porcií
105
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
bravčové koreno
trochu
soľ
4 ks
celé čierne korenie
3 ks
celé nové korenie
3 ks
bobkový list
5 strúčikov
cesnaku
1 ks
cibuľa

postup

1.
Koleno poriadne umyjeme, vložíme do hrnca a zalejeme studenou vodou. Trochu ju osolíme, pridáme korenie, bobkový list, ošúpaný cesnak a na štvrtky nakrájanú cibuľu.
 
2.
Hrniec prikryjeme a na miernom ohni koleno varíme cca hodinu. Potom ho vyberieme, uložíme do vymasteného pekáča, posypeme soľou a v rúre vyhriatej na 180°C dopečieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
3.11.2018 22:20 | |
+118 -26
3. Chyba... Kolko dopecieme?
Žabí
30.3.2023 09:10 | |
+1 -1
30 minút pri 220 stupňoch.
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Pečené koleno
Najchutnejšie pečené bravčové koleno: Mäso šťavnaté a koža krásne chrumkavá, toto sú jeho TAJOMSTVÁ + recepty
Výborný kúsok mäsa, ktorý si obľúbite hneď v niekoľkých receptoch. Nečakajte na letnú grilovačku a upečte...