Pridať recept

Rezne z mäkkej salámy

4
porcie
30
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
mäkká saláma
1 ks
zemiak uvarený v šupke
2 ks
vajce
20 g
maslo
1/2 ks
cibuľa
trochu
hladká múka,strúhanka
trochu
olej na vyprážanie

postup

1.
Salámu aj uvarený olúpaný zemiak pomelieme na mäsovom mlynčeku. Pridáme jedno vajce, cibuľu opraženú na masle a soľ. Všetko poriadne premiešame.
 
2.
Z tejto hmoty tvarujeme rezne, ktoré obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku a nakoniec v strúhanke. Vyprážame ich na panvici v rozpálenom oleji z oboch strán.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Holandský rezeň
Mleté mäso, vajce, syr a chutnejšie rezne ste nejedli! Zabudnite na klasické rezne a pripravte si HOLANDSKÉ, sú rýchle, šťavnaté a vôbec nie mastné
Jednoduché, mäkké a úžasne šťavnaté! Vymeňte obľúbenú klasiku a nebudete ľutovať, rozplývajú sa na jazyku.
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!
TOP
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Jeho vôňa mnohým pripomína klasický nedeľný obed a bez neho sa nezaobíde azda žiadna významná rodinná...