Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tofu praženica s paradajkami

ingrediencie

4 ks
vajce
1 ks
cibuľa
200 g
biele tofu
250 g
paradajky
1 PL
plnotučná horčica
soľ
čierne mleté korenie

postup

1.
Cibuľu nakrájame na pásiky a na troche oleja ju osmažíme dohneda. Potom k nej pridáme rozkrojené paradajky a necháme podusiť.
2.
Tofu nastrúhame nahrubo a zmiešame s vajciami. Okoreníme a vylejeme k paradajkám na panvicu.
3.
Zmiernime plameň a miešame, pokým vajcia neztuhnú a neurobí sa nám klasická praženica. Podávame s chlebom alebo pečivom. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...