Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kapor na zelenine

4
porcie
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
menší kapor
1 ks
citrón
trochu
olej
2 ks
farebná paprika
2 ks
paradajka
1 hrsť
olivy
2 strúčiky
cesnak
1 PL
petržlenová vňať
200 ml
zeleninový vývar
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1 KL
korenie na ryby

postup

1.
Kapra poriadne umyjeme, osolíme, posypeme korením na ryby a pokvapkáme citrónovou šťavou aj zvnútra.
2.
Do pekáča navrstvíme očistenú a na menšie kúsky nakrájanú zeleninu. Na vrch uložíme kapra, podlejeme ho vývarom a dáme piecť. Pečieme ho v rúre vyhriatej na 180°C cca 45 minút. Podávame s varenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...
Walnuts
Viete správne skladovať orechy?
Viete správne skladovať orechy?
Orechy naozaj právom patria medzi superpotraviny. Sú zdrojom zdravých tukov, znižujú cholesterol, pôsobia v tele...