Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kapor na zelenine

4
porcie
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
menší kapor
1 ks
citrón
trochu
olej
2 ks
farebná paprika
2 ks
paradajka
1 hrsť
olivy
2 strúčiky
cesnak
1 PL
petržlenová vňať
200 ml
zeleninový vývar
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1 KL
korenie na ryby

postup

1.
Kapra poriadne umyjeme, osolíme, posypeme korením na ryby a pokvapkáme citrónovou šťavou aj zvnútra.
2.
Do pekáča navrstvíme očistenú a na menšie kúsky nakrájanú zeleninu. Na vrch uložíme kapra, podlejeme ho vývarom a dáme piecť. Pečieme ho v rúre vyhriatej na 180°C cca 45 minút. Podávame s varenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?