Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kapor na zelenine

4
porcie
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
menší kapor
1 ks
citrón
trochu
olej
2 ks
farebná paprika
2 ks
paradajka
1 hrsť
olivy
2 strúčiky
cesnak
1 PL
petržlenová vňať
200 ml
zeleninový vývar
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1 KL
korenie na ryby

postup

1.
Kapra poriadne umyjeme, osolíme, posypeme korením na ryby a pokvapkáme citrónovou šťavou aj zvnútra.
2.
Do pekáča navrstvíme očistenú a na menšie kúsky nakrájanú zeleninu. Na vrch uložíme kapra, podlejeme ho vývarom a dáme piecť. Pečieme ho v rúre vyhriatej na 180°C cca 45 minút. Podávame s varenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.