Pridať recept

Medová ryba s orieškami

2
porcie
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
filety z tilapie
1 PL
citrónová šťava
30 g
maslo
50 g
makadamové orechy
200 g
nesolené arašidy
1 PL
med
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Filety umyjeme, osušíme, dochutíme soľou a pokvapkáme citrónovou šťavou. Preložíme ich do vymastenej zapekacej misy a na chladnom mieste necháme chvíľu odstáť.
 
2.
1/3 zmesi orechov nadrobno nasekáme, prilejeme med, rozpustené maslo a všetko premiešame. Zmes navrstvíme na ryby, zvyšné orechy uložíme okolo.
3.
Pečieme v rúre vyhriatej na 190°C cca 30 minút. Podávame s opečenými zemiakmi a šalátom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať