Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vajíčková nátierka

6
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
vajíčka
125 g
nátierkové maslo
2 ks
mäkký syr - trojuholník
1 štipka
soľ

postup

Ak máme chuť na ľahkú nátierku :)
Vajíčka si uvaríme na tvrdo, vychladíme, ošupeme a na jemnom strúhadle nastrúhame, pridáme nátierkové maslo, syr, premiešame a osolíme podľa chuti. Natierame na pečivo, ozdobíme kolieskami paradajky alebo papriky, popr. uhorkou. Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
N.ada
22.9.2015 18:18 | |
+4 -4
áno, môže byť aj horčica :) neuškodí ....
LifeGirl11
21.9.2015 16:48 | |
+4 -0
Ja pridávam ešte aj horčicu, ktorá pekne vyzdvihne chuť a vždy tam postrúham aj bielka :)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
French crepes
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Flambovanie má základ vo francúzskom slove “ flamber“, čo v preklade znamená horieť. Tento spôsob úpravy jedla patrí...
Offering root
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Do už hotovej kaše stačí pridať prelisovaný cesnak, vynikajúca je aj kaša s opraženou cibuľkou alebo slaninou. Skúsiť...
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...