Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Zapekaná ovsená kaša so slivkami

ingrediencie

3 ks
slivky
1/2 šálka
jemné ovsené vločky
1 KL
škorica
1/2 KL
mletý kardamón
1/2 KL
kypriaci prášok do pečiva
1 štipka
soľ
1/2 šálka
ryžové mlieko
2 KL
med
1 ks
vaječný bielok
1 KL
kokosový olej

postup

1.

Vločky (ja som použila taký mix čo mám aj s cereáliami ale kľudne použite klasické čisté vločky), kypriaci prášok, mletý kardamón, škoricu a štipku soli premiešame.

2.

V druhej miske zmiešame ryžové mlieko, kokosový olej, med a vaječný bielok.

3.

potom tekutú zmes pridáme do sypkej a premiešame. Necháme 5 minút odležať.

4.

Zmes premiestnime do zapekacej misky s rozmerom 15x15 cm a na vrch poukladáme odkôstkované slivky. Pečieme 30-40 minút v rúre vyhriatej na 200 stupňov.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Zemiakové placky
TOP 5 receptov na zemiakové placky
TOP 5 receptov na zemiakové placky
Vašich päť naj postupov na prípravu jedného z najobľúbenejších slovenských jedál.
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...