Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bravčové na mede po čínsky

ingrediencie

400 g
bravčové karé
3 PL
olej
300 g
mrkva
50 g
hrach
200 g
červená paprika
1 ks
cibuľa

marináda

2 PL
biely vínny ocot
200 ml
voda
100 ml
med
3 PL
sójová omáčka
1 KL
soľ
1/3 KL
mleté čierne korenie

postup

1.
Cesnak pretlačíme alebo nakrájame na malé kúsky. Zázvor ošúpeme a buď nastrúhame alebo nakrájame. Dáme do misky spolu s vodou, sójovou omáčkou, vínnym octom, medom, soľou a čiernym korením. Premiešame a necháme chvíľku odstáť.
2.
Na oleji sprudka orestujeme mäsko nakrájané na kocky, potom zdroj tepla zjemníme a dusíme pod pokrievkou 15 minút.
4.
Pridáme mrkvu nakrájanú na slížiky a dusíme 10 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Matt44
27.11.2016 09:56 | |
+0 -0
vyborny recept, skvele jedlo. len som si vsimol, ze nikde sa nepise kolko strucikov cesnaku treba na marinadu :) mozno by nebolo zle doplnit ;)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...