Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bravčové na mede po čínsky

ingrediencie

400 g
bravčové karé
3 PL
olej
300 g
mrkva
50 g
hrach
200 g
červená paprika
1 ks
cibuľa

marináda

2 PL
biely vínny ocot
200 ml
voda
100 ml
med
3 PL
sójová omáčka
1 KL
soľ
1/3 KL
mleté čierne korenie

postup

1.
Cesnak pretlačíme alebo nakrájame na malé kúsky. Zázvor ošúpeme a buď nastrúhame alebo nakrájame. Dáme do misky spolu s vodou, sójovou omáčkou, vínnym octom, medom, soľou a čiernym korením. Premiešame a necháme chvíľku odstáť.
2.
Na oleji sprudka orestujeme mäsko nakrájané na kocky, potom zdroj tepla zjemníme a dusíme pod pokrievkou 15 minút.
4.
Pridáme mrkvu nakrájanú na slížiky a dusíme 10 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Matt44
27.11.2016 09:56 | |
+1 -0
vyborny recept, skvele jedlo. len som si vsimol, ze nikde sa nepise kolko strucikov cesnaku treba na marinadu :) mozno by nebolo zle doplnit ;)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.