Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Fazuľová polievka a´la minestrone

ingrediencie

700 g
rajčiny
200 g
šampiňóny
1 ks
cibuľa
420 g
sterilizovaná biela fazuľa
1 KL
cukor
2 ks
mrkva
200 g
zeler
2 strúčiky
cesnak
300 g
biela kapusta
1 liter
zeleninový vývar
1 ks
zemiak
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie
petržlenová vňať
nastrúhaný parmezán

postup

1.
Na oleji speníme cibuľku a pridáme rajčiny nakrájané na malé kocky.
2.
Pridáme 1 KL cukru, 1 KlLmletého čierneho korenia 1,5 Kl soli a dusíme na miernom ohni 30 minút.
3.
Potom rajčinovú zmes prepasírujeme aby nám zostala iba čistá omáčka.
4.
V hrnci orestujeme na oleji cca 5 minút nakrájaný zeler, kapustu, zemiak a mrkvu.
6.
Pridáme prelisovaný cesnak a dusíme všetko pokým zeleninka zmäkne.
7.
Na oleji v ďalšom hrnci orestujeme nakrájané šampiňóny (asi 5 minút).
12.
Podávame s nasekanou petržlenovou vňaťou a nastrúhaným parmezánom. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...