Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Vločková kaša s čerešňami a čokoládou

ingrediencie

50 g
ovsené vločky
1/2 KL
škorica
4 dl
voda
1 hrsť
čerešne
1 KL
kokosový olej
1 KL
med
10 g
horká čokoláda

postup

1.
Ovsené vločky namočíme na noc do 2 dl vody. Ráno namočené vločky vložíme do malého hrnca, dolejeme 2 dl vody a privedieme k varu.
2.
Pridáme škoricu, med, kokosový olej a vykôstkované čerešne. Varíme na miernom plameni, pokým nebudú vločky mäkké a kaša hustá.
3.
Hotovú kašu nalejeme do misky a posypeme nastrúhanou horkou čokoládou. Podávame ako teplú kašu alebo vychladený ovsený puding. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...
Pečené koleno na pive
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo je jedným z najstarších nápojov na svete a má množstvo priaznivých účinkov na ľudské zdravie, za ktoré môže...
Ázijský čaj
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Možno niekoho trošku zarazí názov článku, ale čajom sa často nazývajú aj nápoje, ktoré s ním nemajú vôbec nič spoločné...