Pridať recept

Trvanlivá nátierka zo zeleniny a mäsa

Trvanlivá nátierka zo zeleniny a mäsa
Zdroj: dreamstime
10
porcií
160
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
bravčové mäso
1 kg
paradajky
1 kg
paprika
5 ks
cibuľa
1 ks
cesnaku
1 ks
feferónka
100 ml
olej
1/2 balíček
deko
2 KL
vegeta
2 KL
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ

postup

1.
Zeleninu očistíme a pokrájame na menšie kúsky. Mäso umyjeme, taktiež nakrájame na menšie kúsky a spolu s mäsom pomelieme na mäsovom mlynčeku. Ak vieme krájať na drobné kúsky, nemusíme použiť mlynček.
 
2.
Mäsovo-zeleninovú zmes dochutíme soľou, mletým čiernym korením a vegetou. Prilejeme olej, deko a zmes premiešame. Na miernom ohni varíme cca 45 minút.
3.
Horúcu zmes naplníme do sklenených pohárov, uzavrieme ich a necháme odstáť do druhého dňa. Na druhý deň nátierku sterilizujeme pri teplote 90°C cca 40 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
galovicova.anna
18.9.2017 18:38 | |
+2 -5
Dnes som skúšala ten recept a chlapi si to chválili.Je dobrý.
Podobné články
Veľké trápenie našich známych tvári: Ako správne pripraviť včelie úliky? Janka Kovalčíková vie, ako na to!
Veľké trápenie našich známych tvárí: Ako správne pripraviť včelie úliky? Janka Kovalčíková vie, ako na to!
Aj vianočný špeciál tretej série šou Pečie celé Slovensko prinesie vtipné, ale aj náročné momenty. Koho...
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
Fantastický šalát, ktorý poznáte pod názvom Slonie žrádlo, sa v našej rodine pripravoval veľmi často...
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Prírodní bojovníci proti prechladnutiu, chrípke i na posilnenie imunity. Správnou kombináciou týchto dostupných...
Zeleninová nátierka zo zvyškov
Vždy keď nám z obedu, alebo akéhokoľvek jedla niečo zostane, tak sa to snažíme spracovať ďalej.