Pridať recept

Nátierka z reďkoviek

ingrediencie

2 zväzky
reďkovka
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnaku
1 KL
rasca
2 PL
majonéza
2 PL
olivový olej
1 zväzok
pažitka
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Na rozpálenom oleji v panvici opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Po chvíli primiešame prelisovaný cesnak a nadrobno nakrájané reďkovky.
 
2.
Nátierku dochutíme soľou, korením a rascou. 10 minút ju dusíme na miernom ohni a necháme vychladnúť.
3.
Do vychladnutej nátierky vmiešame nasekanú jarnú cibuľku, majonézu a podľa chuti ešte soľ a korenie. Nátierku môžeme podávať takto, alebo ju môžeme rozmixovať tyčovým mixérom.
4.
Podávame na čerstvom pečive a nátierku ozdobíme kúskami reďkovky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Veľké trápenie našich známych tvári: Ako správne pripraviť včelie úliky? Janka Kovalčíková vie, ako na to!
Veľké trápenie našich známych tvárí: Ako správne pripraviť včelie úliky? Janka Kovalčíková vie, ako na to!
Aj vianočný špeciál tretej série šou Pečie celé Slovensko prinesie vtipné, ale aj náročné momenty. Koho...
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
Fantastický šalát, ktorý poznáte pod názvom Slonie žrádlo, sa v našej rodine pripravoval veľmi často...
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Prírodní bojovníci proti prechladnutiu, chrípke i na posilnenie imunity. Správnou kombináciou týchto dostupných...