FOTORECEPT: Nepečený koláč s jablkovým tofu krémom
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
Cesto
1
šálka
mleté vlašské orechy
1/4
šálka
sušené brusnice
1
PL
jahodový džem
Plnka
1
šálka
strúhané jablko
200
g
biele tofu
1
PL
med
1
PL
citrónová šťava
1
KL
mletá škorica
Poleva
100
g
horká čokoláda
1
KL
kokosový olej
postup
1.
Brusnice a orechy si na hodinu namočíme do vlažnej vody.
2.
Potom ich spolu s lyžicou džemu rozmixujeme na kašu.
3.
Malú okrúhlu formu s priemerom 18 cm vymažeme kokosovým olejom a cesto natlačíme na dno formy.
4.
Jablká, tofu, citrónovú šťavu, škoricu a med rozmixujeme na hladkú kašu.
5.
Plnku natrieme na cesto a vrch polejeme roztopenou čokoládou zmiešanou s kokosovým olejom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.