Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený koláč s jablkovým tofu krémom

ingrediencie

Cesto

1 šálka
mleté vlašské orechy
1/4 šálka
sušené brusnice
1 PL
jahodový džem

Plnka

1 šálka
strúhané jablko
200 g
biele tofu
1 PL
med
1 PL
citrónová šťava
1 KL
mletá škorica

Poleva

100 g
horká čokoláda
1 KL
kokosový olej

postup

1.
Brusnice a orechy si na hodinu namočíme do vlažnej vody.
3.
Malú okrúhlu formu s priemerom 18 cm vymažeme kokosovým olejom a cesto natlačíme na dno formy.
4.
Jablká, tofu, citrónovú šťavu, škoricu a med rozmixujeme na hladkú kašu.
5.
Plnku natrieme na cesto a vrch polejeme roztopenou čokoládou zmiešanou s kokosovým olejom.
6.
Koláč necháme stuhnúť do druhého dňa v chladničke. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...