Pridať recept

FOTORECEPT: Šampiňónové indické rizoto s fazuľou

Fotorecept: Šampiňónové indické rizoto s fazuľou
Zdroj: vacica

ingrediencie

200 g
ryža
500 ml
voda
1 ks
cibuľa
200 g
šampiňóny
400 g
červená fazuľa z konzervy
2 ks
mrkva
2 PL
maslo
1 PL
sójová omáčka
1 pohár
rímsky kmín
1 ks
badyan
2 ks
klinčeky
1/2 KL
čili
1/2 KL
mleté čierne korenie
1 PL
olej

postup

1.
Na oleji orestujeme suchú ryžu a zalejeme ju vodou. Varíme na jemnom ohni, kým sa vyparí voda.
Fotorecept: Šampiňónové indické rizoto s fazuľou
Fotorecept: Šampiňónové indické rizoto s fazuľou
Zdroj: vacica
 
Fotorecept: Šampiňónové indické rizoto s fazuľou
Fotorecept: Šampiňónové indické rizoto s fazuľou
Zdroj: vacica
2.
Na masle orestujeme rímsky kmín, klinčeky a badyán (asi minútku).
Fotorecept: Šampiňónové indické rizoto s fazuľou
Fotorecept: Šampiňónové indické rizoto s fazuľou
Zdroj: vacica
3.
Pridáme cibuľu a mrkvu. Restujeme 5 minút.
Fotorecept: Šampiňónové indické rizoto s fazuľou
Fotorecept: Šampiňónové indické rizoto s fazuľou
Zdroj: vacica
Fotorecept: Šampiňónové indické rizoto s fazuľou
Fotorecept: Šampiňónové indické rizoto s fazuľou
Zdroj: vacica
4.
Pridáme šampiňóny a restujeme ďalších 5 minút.
Fotorecept: Šampiňónové indické rizoto s fazuľou
Fotorecept: Šampiňónové indické rizoto s fazuľou
Zdroj: vacica
5.
Pridáme 1 PL sójovej omáčky, čierne korenie, soľ a čili korenie.
Fotorecept: Šampiňónové indické rizoto s fazuľou
Fotorecept: Šampiňónové indické rizoto s fazuľou
Zdroj: vacica
Fotorecept: Šampiňónové indické rizoto s fazuľou
Fotorecept: Šampiňónové indické rizoto s fazuľou
Zdroj: vacica
6.
Na záver primiešame fazuľu z konzervy (bez šťavy) a premiešame.
Fotorecept: Šampiňónové indické rizoto s fazuľou
Fotorecept: Šampiňónové indické rizoto s fazuľou
Zdroj: vacica
7.
Pridáme uvarenú ryžu a opekáme vo woku aspoň 10 minút, kým ryža schrumkavie.
Fotorecept: Šampiňónové indické rizoto s fazuľou
Fotorecept: Šampiňónové indické rizoto s fazuľou
Zdroj: vacica
8.
Dobú chuť!
Fotorecept: Šampiňónové indické rizoto s fazuľou
Fotorecept: Šampiňónové indické rizoto s fazuľou
Zdroj: vacica
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.