Pridať recept

Nátierka so syrom s modrou plesňou

ingrediencie

200 g
syr Lučina
100 g
syr s modrou plesňou
2 PL
kyslá pochúťková smotana
1 KL
dijonská horčica
podľa chuti
soľ, mleté biele korenie

postup

1.
V miske vymiešame tvarohový syr, nastrúhaný syr s modrou plesňou a smotanu. Nátierku dochutíme horčicou, soľou a mletým bielym korením.
 
2.
Nátierka chutí najlepšie na bagete alebo hrianke, taktiež jej môžeme dať trochu na grilované mäso.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
TOP
Najlepšie nátierky: 25 receptov na chutné nátierky, ktoré vám spríjemnia vstávanie
Najlepšie nátierky: 25 rýchlych receptov na chutné nátierky, ktoré vám spríjemnia vstávanie
Nátierky sú perfektným riešením raňajok i rýchlej večere. Tu nájdete množstvo inšpirácií...
Všimli ste si, že sú v obchodoch niektoré tavené syry a syry v črievku často mimo chladničiek? Toto by ste mali
Všimli ste si, že sú v obchodoch niektoré tavené syry a syry v črievku často mimo chladničky? Toto by ste mali vedieť!
Všimli ste si, že v obchodoch sa často niektoré druhy syrov tavených syrov nachádzajú mimo chladiacich...
TOP
Zbierka 15 receptov na syrovú nátierku: Na raňajky, na chlebíčky, očká aj jednohubky!
Zbierka 15 receptov na syrovú nátierku: Na raňajky, na chlebíčky, očká aj jednohubky!
Zbierka najlepších receptov na obľúbenú syrovú nátierku, z ktorej si vyberie každý.
10 receptov na najobľúbenejšie nátierky priamo od pani kuchárky: Výborné na víkendové raňajky, olovrant či
10 receptov na najobľúbenejšie nátierky priamo od pani kuchárky: Výborné na víkendové raňajky, olovrant či na chlebíčky pre návštevu
Recepty na legendárne nátierky priamo od pani kuchárky zo školskej jedálne. Niektoré z nich sme nejedli roky,...
10 fantastických a rýchlych receptov na jarné nátierky. Svieže, skvelé a jednoduché
10 fantastických a rýchlych receptov na jarné nátierky. Svieže, skvelé a jednoduché
Nátierky sú vždy ideálnym riešením raňajok či studenej večere. Tieto rýchle jarné recepty vás určite potešia.