FOTORECEPT: Najlepšie francúzske zemiaky
ingrediencie
postup
Recept na všedný deň, jednoduchý, sýty a chutný :)
Vymastíme si plech, poukladáme jednu vrstvu zemiakov nakrájaných na kolieska, na to na kolieska pokrájané dve nožičky klobásy a opäť zemiaky.
3 vajíčka uvaríme a poukladáme na kolieska spolu s nakrájanou uhorkou+môžeme posoliť.
Opäť vrstva zemiakov, posolíme, poprípade vegeta, korenie na americké zemiaky a prikryjeme alobalom, na 180 stupňov na 45 minút do rúry.
2 vajíčka zmiešame so smotanou, môžme dochutiť vegetou ak sme predtým nedávali a po 45 minútach pečenia odkryjeme alobal a rovnomerne vylejeme zmes po zemiakoch a necháme bez alobalu dopiecť 10-15 minút. Hotovo, dobrú chuť!
Vyskúšajte aj výborné francúzske zemiaky, pripravené z vopred uvarených zemiakov v šupke, chutia výborne. Recept nájdete TU: NAJLEPŠIE FRANCÚZSKE ZEMIAKY
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.