Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Grilovaná krkovička

4
porcie
145
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
bravčová krovička
1/2 KL
rozmatín, rasca, provensálske korenie
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1 PL
worčestrová omáčka
trochu
olej

postup

1.
Plátky mäsa umyjeme, osušíme a dochutíme soľou. V miske si zmiešame olej, rozmarín, provensálske korenie, rascu, worčestrovú omáčku a mleté čierne korenie. Touto marinádou potrieme krkovičku z oboch strán a vložíme ju aspoň na hodinu doch chladničky.
2.
Odležané mäso uložíme na podnos z alobalu, uložíme ho na gril a grilujeme z každej strany cca 12 minút. Podávame s grilovanou zeleninou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.