Pridať recept

Grilovaná krkovička

4
porcie
145
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
bravčová krovička
1/2 KL
rozmatín, rasca, provensálske korenie
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1 PL
worčestrová omáčka
trochu
olej

postup

1.
Plátky mäsa umyjeme, osušíme a dochutíme soľou. V miske si zmiešame olej, rozmarín, provensálske korenie, rascu, worčestrovú omáčku a mleté čierne korenie. Touto marinádou potrieme krkovičku z oboch strán a vložíme ju aspoň na hodinu doch chladničky.
 
2.
Odležané mäso uložíme na podnos z alobalu, uložíme ho na gril a grilujeme z každej strany cca 12 minút. Podávame s grilovanou zeleninou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Na čo si musíte dávať pozor pri grilovaní: 4 chyby, ktoré robí takmer každý
Každý, kto griluje, by mal toto vedieť! 4 chyby, ktoré robí takmer každý
Zle rozpálené uhlíky, špinavý gril, spálené klobásky vedľa surových hamburgerov... Ale nebojte sa, odborníci...
Grilovaná krkovička v pivovej marináde
Dokonalá marináda z tmavého piva (nielen) na krkovičku
Šťavnaté steaky z krkovičky, marinované v čiernom pive s cesnakom a tymianom.
Pomaly pečená krkovička
Nedeľný obed: Už ste skúšali pomaly pečenú krkovičku?
Obľúbená krkovička v delikátnej podobe. Voňavé mäsko, pomaly pečené v rúre spolu s pomarančovou kôrou...
Krkovička na nedeľu 5x inak
Nedeľná krkovička na 5 spôsobov
Rozmýšľate, čo urobiť s pekným rezom krkovičky?
Šťavnatá krkovička v najobľúbenejších receptoch. Bohatý výber a vždy perfektná chuť!
Šťavnatá krkovička v najobľúbenejších receptoch. Bohatý výber a vždy perfektná chuť!
Chutné, šťavnaté a mimoriadne obľúbené recepty z milovanej krkovičky.