Kuracie mäso z grilu
4
porcie
220
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
kuracie mäso
2
PL
olej
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1
PL
dijonská horčica
1/2
KL
mletá červená paprika, čili korenie, grilovacie korenie
postup
1.
Vykostené kuracie mäso umyjeme, osušíme a mierne naklepeme. V miske zmiešame soľ, korenie, olej, horčicu, mletú papriku, čili a grilovacie korenie. Do tejto marinády uložíme kuracie mäso aspoň na 3 hodiny.
2.
Ochutené mäso vyberieme z marinády, uložíme ho na gril a z každej strany grilujeme cca 10 minút. Podávame so zeleninou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.