Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Plnené karé

10
porcií
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1,5 kg
bravčové karé bez kosti
6
oravská slanina
3 ks
cibuľa
10 strúčikov
cesnak
podľa chuti
soľ a steak korenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Natalia_786
25.7.2014 18:23 | |
+0 -1
Áno máte pravdu, krkovička by bola lepšia
cita112
25.7.2014 09:47 | |
+1 -0
Zaujimavý receptík , niečo na spôsob živánskej :3 Ale tiež si myslím že by bola vhodnejšia krkovička pekne prerastená alebo pliecko ... karé samé o sebe je dosť suché ..ale 100ludí 100chutí :)
radkas
29.12.2013 10:35 | |
+9 -1
prave sa to pecie mäso som pouzila pliecko vonia to zatial dobre :O
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...