Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Plnené karé

10
porcií
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1,5 kg
bravčové karé bez kosti
6
oravská slanina
3 ks
cibuľa
10 strúčikov
cesnak
podľa chuti
soľ a steak korenie

postup

7.
Osolíme, okoreníme steak korením alebo korením na bravčové pečené.
8.
Opečieme aby sa nám mäsko zatiahlo a zostala šťava v ňom.
9.
Preložíme do pekáča, pridáme cibuľu a strúčiky cesnaku, podlejeme vodou, zakrijeme a dusíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Natalia_786
25.7.2014 18:23 | |
+0 -1
Áno máte pravdu, krkovička by bola lepšia
cita112
25.7.2014 09:47 | |
+1 -0
Zaujimavý receptík , niečo na spôsob živánskej :3 Ale tiež si myslím že by bola vhodnejšia krkovička pekne prerastená alebo pliecko ... karé samé o sebe je dosť suché ..ale 100ludí 100chutí :)
radkas
29.12.2013 10:35 | |
+9 -1
prave sa to pecie mäso som pouzila pliecko vonia to zatial dobre :O
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...