Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Plnené karé

10
porcií
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1,5 kg
bravčové karé bez kosti
6
oravská slanina
3 ks
cibuľa
10 strúčikov
cesnak
podľa chuti
soľ a steak korenie

postup

7.
Osolíme, okoreníme steak korením alebo korením na bravčové pečené.
8.
Opečieme aby sa nám mäsko zatiahlo a zostala šťava v ňom.
9.
Preložíme do pekáča, pridáme cibuľu a strúčiky cesnaku, podlejeme vodou, zakrijeme a dusíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Natalia_786
25.7.2014 18:23 | |
+0 -1
Áno máte pravdu, krkovička by bola lepšia
cita112
25.7.2014 09:47 | |
+1 -0
Zaujimavý receptík , niečo na spôsob živánskej :3 Ale tiež si myslím že by bola vhodnejšia krkovička pekne prerastená alebo pliecko ... karé samé o sebe je dosť suché ..ale 100ludí 100chutí :)
radkas
29.12.2013 10:35 | |
+9 -1
prave sa to pecie mäso som pouzila pliecko vonia to zatial dobre :O
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
zajačikova torta
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Veľká noc už klope na dvere. Príbytky zdobia veľkonočné dekorácie a je na čase zahájiť aj veľkonočné pečenie. Okrem...
veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Nastávajúca Veľká noc nám kladie otázku, akú výslužku prichystať pre veľkonočných šibačov? V obchodoch je množstvo...
Piškótové vajíčka
Video: Ako vyrobiť farebné piškótové vajíčka v škrupinke
Video: Ako vyrobiť farebné piškótové vajíčka v škrupinke
Veľkonočné pečenie je v plnom prúde. Zunovali sa vám tradičné dobroty a chceli by ste vyskúšať niečo nové, niečo...