Pridať recept

Bruschetta

ingrediencie

1 ks
bageta
1,5 PL
olivový olej
200 g
cherry paradajky
1 PL
čerstvá bazalka
3 strúčiky
cesnaku
1 štipka
soľ

postup

1.
Bagetu nakrájame na kolieska, trošku ju potrieme olejom a opečieme v panvici do chrumkava.
 
2.
Paradajky umyjeme, nakrájame na polovice, pokvapkáme ich olejom, pridáme lístky bazalky a prelisovaný cesnak. Zmes dochutíme soľou, zľahka premiešame a navrstvíme na chrumkavé bagetky.
3.
Podávame ihneď, môžeme pridať aj mozzarellu alebo balkánsky syr.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Chrumkavá bruschetta: Dokonalé predjedlo
Bruschetta: Rýchla a aromatická pochúťka z čerstvých surovín
Slnkom prevoňané paradajky kraľujú chrumkavému pečivu v zaujímavých receptoch na taliansku bruschettu.