Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený srnčí chrbát

ingrediencie

1 balíček
bb puding
1 ks
vajce
200 g
práškový cukor
1 PL
kakao
1 kocka
margarín
1 KL
rumová aróma
1/4 balíček
piškóty
50 g
orechy

postup

2.
Potom pridáme práškový cukor chvíľu povaríme do masy potom pridáme puding a necháme na jemnom plameni. Pridáme ostatne ingrediencie (pokial vam veľmi zhustne možete priliať trošičku mliečka ale nemusíte)
6.
Zalejeme zvyšnou masou a necháme chladnuť minimálne pol hodinu v mrazaku alebo cez noc v chladničke.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
majinka0101
27.5.2013 09:23 | |
+12 -0
jaaj recept starych materi sme robievali ako deti ale dobry je
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...