Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený srnčí chrbát

ingrediencie

1 balíček
bb puding
1 ks
vajce
200 g
práškový cukor
1 PL
kakao
1 kocka
margarín
1 KL
rumová aróma
1/4 balíček
piškóty
50 g
orechy

postup

2.
Potom pridáme práškový cukor chvíľu povaríme do masy potom pridáme puding a necháme na jemnom plameni. Pridáme ostatne ingrediencie (pokial vam veľmi zhustne možete priliať trošičku mliečka ale nemusíte)
6.
Zalejeme zvyšnou masou a necháme chladnuť minimálne pol hodinu v mrazaku alebo cez noc v chladničke.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
majinka0101
27.5.2013 09:23 | |
+19 -2
jaaj recept starych materi sme robievali ako deti ale dobry je
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.