Pridať recept

Bravčové rezne v paradajkovej omáčke

Bravčové rezne v paradajkovej omáčke
Zdroj: dreamstime
4
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
bravčové karé
1 štipka
soľ, mleté čierne korenie
2 PL
hladká múka
2 PL
olej
4 ks
farebná paradajka
200 ml
lúpané paraadajky
2 lístky
šalvia
4 ks
jarná cibuľka
100 ml
biele suché víno
100 ml
zeleninový vývar

postup

1.
Bravčové karé umyjeme, osušíme papierovou utierkou a nakrájame na rezne. Dochutíme ich z oboch strán soľou, mletým čiernym korením a obalíme v hladkej múke. Opečieme ich v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán.
 
2.
Mäso vyberieme vo výpeku opečieme nadrobno nakrájané jarné cibuľky, prilejeme vývar, lúpané paradajky na kocky nakrájané farebné paradajky a dusíme cca 10 minút. Potom prilejeme víno, šalviu a omáčku ešte necháme 10 minút dusiť.
3.
Mäso podávame s paradajkovou omáčkou a pečenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Pečené mäsové guľky s troma rôznymi prílohami
Pečené mäsové guľky a 3 rôzne prílohy
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke sú vždy dobrý nápad a môžete ich skombinovať s rôznymi prílohami.
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!