Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Gulyás - gulášová polievka

ingrediencie

1 kg
hovädzie mäso zo slabiny
3 ks
cibuľa
400 g
zemiaky
50 g
tuk
1 strúčik
cesnak
1 g
rasca
10 g
mletá paprika
2 ks
zelená paprika
3 ks
rajčiak
podľa chuti
soľ

postup

1.

Mäso nakrájame, cibuľu orestujeme, pridáme mäso, osolíme a dusíme vo vlastnej šťave asi 30 minút. Keď sa šťava odparí, pridáme trochu vývaru.

2.

Zemiaky nakrájame na kocky, pridáme k mäsu, pridáme cesnak, rascu, mletú papriku a zalejeme vodou. Všetko varíme. Neskôr pridáme nakrájanú zelenú papriku a rajčiaky a polievku dovaríme.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.