Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Gulyás - gulášová polievka

ingrediencie

1 kg
hovädzie mäso zo slabiny
3 ks
cibuľa
400 g
zemiaky
50 g
tuk
1 strúčik
cesnak
1 g
rasca
10 g
mletá paprika
2 ks
zelená paprika
3 ks
rajčiak
podľa chuti
soľ

postup

1.

Mäso nakrájame, cibuľu orestujeme, pridáme mäso, osolíme a dusíme vo vlastnej šťave asi 30 minút. Keď sa šťava odparí, pridáme trochu vývaru.

2.

Zemiaky nakrájame na kocky, pridáme k mäsu, pridáme cesnak, rascu, mletú papriku a zalejeme vodou. Všetko varíme. Neskôr pridáme nakrájanú zelenú papriku a rajčiaky a polievku dovaríme.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Základný kurací
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Opakovanie je matka múdrosti. Preto sme tu s krátkym videom, v ktorom si zopakujeme ako pripraviť všeliek známy tiež...
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...