Pridať recept

Gulyás - gulášová polievka

ingrediencie

1 kg
hovädzie mäso zo slabiny
3 ks
cibuľa
400 g
zemiaky
50 g
tuk
1 strúčik
cesnaku
1 g
rasca
10 g
mletá paprika
2 ks
zelená paprika
3 ks
rajčiak
podľa chuti
soľ

postup

1.

Mäso nakrájame, cibuľu orestujeme, pridáme mäso, osolíme a dusíme vo vlastnej šťave asi 30 minút. Keď sa šťava odparí, pridáme trochu vývaru.

 
2.

Zemiaky nakrájame na kocky, pridáme k mäsu, pridáme cesnak, rascu, mletú papriku a zalejeme vodou. Všetko varíme. Neskôr pridáme nakrájanú zelenú papriku a rajčiaky a polievku dovaríme.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Zemiakový guláš s údeninou v chrumkavom bochníku: Hotový za 30 minút
Falošný guláš v chrumkavom bochníku: Rýchlo, lacno a chutne
Milujeme rýchle a sýte jedlá. Bonusom je, ak sú zároveň aj lacné. Tento falošný guláš spĺňa všetky kritéria...
Kotlíkový guláš
Rady a tipy pre vždy dokonalý guláš
Chystáte sa variť guláš? Prečítajte si nasledovné odporúčania, ktoré vás bezpečne dovedú k dokonalému...
Lečo guláš
Lečo guláš: Bravčový guláš s augustovou zeleninou
Jednoduchý guláš, ktorý chutí a vonia ako leto samo.
Kotlíkový guláš
Ako pripraviť najlepší kotlíkový guláš?
Američania a Austrálčania majú barbecue, Angličania milujú pikniky a my si leto nevieme predstaviť bez toho, aby...
Slepý guláš
Urobte odrazu plný hrniec! Starý, zabudnutý recept na SLEPÝ GULÁŠ, hotový do 30 minút! Taký dobrý, že ho budete chcieť variť až do konca pôstu
Výborný guláš, ktorý zasýti a nahradí aj hlavný chod. Jednoduchý recept, ktorý vyskúšajte ešte dnes.