Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianske špenátové halušky

ingrediencie

40 dkg
krupicová múka
15 dkg
špenátový pretlak
3 ks
vajce
1/5 liter
mlieko
podľa chuti
soľ, mletý muškátový oriešok

postup

Špenát dôkladne vytlačíme. Vymiešame z múky, vajec, špenátu, mlieka, soli a muškátového orieška haluškové cesto. Tvarujeme malé halušky, ktoré varíme 1,5 minúty vo vriacej vode. Necháme scediť a podávame ako prílohu alebo s omáčkou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.