Hovädzí hrniec s pivom
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
hovädzie pliecko
1/2
kg
cibuľa
2
PL
rajčiakový pretlak
1
PL
mletá paprika
1/2
liter
pivo
1/2
liter
vývar
2
ks
paprika
2
ks
feferónka
podľa chuti
soľ, korenie, bobkový list, rasca, olej
postup
1.
Nakrájanú cibuľu opražíme na oleji. Potom vmiešame pretlak, znížime teplotu, pridáme mletú papriku, zalejeme pivom a varíme asi 1/4 hodiny.
2.
Mäso nakrájame na kocky, osolíme, okoreníme. Na panvici rozpálime olej a mäso opečieme zo všetkých strán. Mäso, zmes s cibuľou a paprikou, bobkový list a feferónky dusíme asi 2,5 hodiny. Papriku nakrájame a pridáme po 2 hodinách k mäsu. Spolu dodusíme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.