Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Camembert s orechovou kôrkou

ingrediencie

1/2 kg
camembert
7 dkg
pomleté vlašské orechy
2 ks
bielka
4 PL
strúhanky
podľa chuti
tuk

postup

Strúhanku a orechy zamiešame. Syr namočíme v rozšľahaných bielkach a obalíme v orechovej strúhanke. Vyprážame na horúcom tuku z oboch strán.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.