Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Lístkové cesto plnené údeným mäsom

ingrediencie

1 kg
údené karé
2 strúčiky
cesnak
1 balíček
lístkové cesto
30 g
maslo
1 ks
vajce
podľa chuti
čierne korenie, nové korenie, bobkový list

postup

Údené mäso uvaríme do mäkka s koreninami, cesnakom a bobkovým listom. Lístkové cesto rozvaľkáme. Mäso nakrájame na malé kúsky, ktoré obalíme lístkovým cestom. Pred zabalením pridáme maslo a upečieme vo vyhriatej rúre asi 20 minút.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.