Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Musaka s hovädzím mäsom

ingrediencie

300 g
hovädzie mäso mleté
100 g
olej
400 g
uvarené zemiaky v šupke
2 ks
vajce
2 dl
smotana
1 ks
cibuľa
podľa chuti
korenie, soľ

postup

1.

Na oleji speníme cibuľu, osolíme, okoreníme, pridáme mleté mäso a dusíme asi 15 minút. 

2.

Zemiaky olúpeme a nakrájame na kolieska. Pekáč vymastíme, poukladáme zemiaky, potom navrstvíme mleté mäso a navrch poukladáme nakrájané zemiaky. Dáme zapiecť do rúry. 

3.

Pred dopečením zalejeme smotanou, v ktorej sme rozmiešali vajcia.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Olivovy olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Na pultoch je dnes na výber také množstvo olivových olejov, že nájsť medzi nimi tie naozaj kvalitné môže byť skutočný...
Maďarský guláš
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Slovenská ryža ako súčasť potravinových zásob dávnych dobyvateľských výprav až po nezameniteľnú prílohu k hovädziemu...
Plnená paprika
Najlepšia plnená paprika
Najlepšia plnená paprika
Najchutnejšia paprika je tá plnená. A tá úplne najlepšia sa pripravuje v slovenských kuchyniach na maďarských základoch.