Pridať recept

Musaka s hovädzím mäsom

Freshly cooked Serbian moussaka meal in white casserole
Zdroj: iStockphoto

ingrediencie

300 g
hovädzie mäso mleté
100 g
olej
400 g
uvarené zemiaky v šupke
2 ks
vajce
2 dl
smotana
1 ks
cibuľa
podľa chuti
korenie, soľ

postup

1.

Na oleji speníme cibuľu, osolíme, okoreníme, pridáme mleté mäso a dusíme asi 15 minút. 

 
2.

Zemiaky olúpeme a nakrájame na kolieska. Pekáč vymastíme, poukladáme zemiaky, potom navrstvíme mleté mäso a navrch poukladáme nakrájané zemiaky. Dáme zapiecť do rúry. 

3.

Pred dopečením zalejeme smotanou, v ktorej sme rozmiešali vajcia.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať