Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Musaka s hovädzím mäsom

ingrediencie

300 g
hovädzie mäso mleté
100 g
olej
400 g
uvarené zemiaky v šupke
2 ks
vajce
2 dl
smotana
1 ks
cibuľa
podľa chuti
korenie, soľ

postup

1.

Na oleji speníme cibuľu, osolíme, okoreníme, pridáme mleté mäso a dusíme asi 15 minút. 

2.

Zemiaky olúpeme a nakrájame na kolieska. Pekáč vymastíme, poukladáme zemiaky, potom navrstvíme mleté mäso a navrch poukladáme nakrájané zemiaky. Dáme zapiecť do rúry. 

3.

Pred dopečením zalejeme smotanou, v ktorej sme rozmiešali vajcia.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.