Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Musaka s hovädzím mäsom

ingrediencie

300 g
hovädzie mäso mleté
100 g
olej
400 g
uvarené zemiaky v šupke
2 ks
vajce
2 dl
smotana
1 ks
cibuľa
podľa chuti
korenie, soľ

postup

1.

Na oleji speníme cibuľu, osolíme, okoreníme, pridáme mleté mäso a dusíme asi 15 minút. 

2.

Zemiaky olúpeme a nakrájame na kolieska. Pekáč vymastíme, poukladáme zemiaky, potom navrstvíme mleté mäso a navrch poukladáme nakrájané zemiaky. Dáme zapiecť do rúry. 

3.

Pred dopečením zalejeme smotanou, v ktorej sme rozmiešali vajcia.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.