Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Baklažánová nátierka s cesnakom

ingrediencie

2 ks
baklažán
2 strúčiky
cesnak
2 PL
olej
podľa chuti
soľ, citrónová šťava

postup

1.

Baklažány poukladáme na panvicu, vložíme do rúry a zapečieme, kým nezmäkne dužina. Potom ich postriekame studenou vodou a stiahneme kožu. 

2.

V mištičke roztlačíme vareškou, pridáme postrúhaný cesnak, olej, soľ a citrónovú šťavu. Dobre vymiešame a necháme vychladnúť.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.