Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tekvicová pomazánka s cesnakom a olivami

ingrediencie

300 g
tekvicové pyré
200 g
biele tofu
1 PL
olivový olej
1 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnak
1/2 KL
soľ
1/2 KL
celé čierne korenie
10 ks
čierne olivy

postup

1.
Vo väčšej miske si dohladka vymiešame tekvicové pyré Hokkaido, tofu a všetky korenia (cesnak pridáme až na koniec).
2.
Väčšiu cbuľu nakrájame na malé kocky a osmažíme dohneda na oleji.
3.
Olivy nakrájame nadrobno a spolu s osmaženou cibuľou primiešame k pomazánke.
4.
Nakoniec pridáme pretlačený cesnak a podľa chuti ešte dosolíme. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...