Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tekvicová pomazánka s cesnakom a olivami

ingrediencie

300 g
tekvicové pyré
200 g
biele tofu
1 PL
olivový olej
1 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnak
1/2 KL
soľ
1/2 KL
celé čierne korenie
10 ks
čierne olivy

postup

1.
Vo väčšej miske si dohladka vymiešame tekvicové pyré Hokkaido, tofu a všetky korenia (cesnak pridáme až na koniec).
2.
Väčšiu cbuľu nakrájame na malé kocky a osmažíme dohneda na oleji.
3.
Olivy nakrájame nadrobno a spolu s osmaženou cibuľou primiešame k pomazánke.
4.
Nakoniec pridáme pretlačený cesnak a podľa chuti ešte dosolíme. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...