Pridať recept

Paprika plnená hubami a ryžou

2
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
červená paprika
50 g
šampiňóny
60 g
cibuľa
3 PL
predvarená ryža
50 g
syr Niva
30 g
ementál
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie, vegeta
trochu
olivový olej
1 PL
petržlenová vňať

postup

1.
Papriky umyjeme, osušíme a rozkrojíme napoly. Zrniečka z nich vyberieme, vnútro osolíme, okoreníme a ochutíme vegetou.
 
2.
Na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a šampiňóny nakrájané na malú kúsky. Zmes odstavíme z ohňa, primiešame ryžu, Nivu a soľ podľa chuti.
3.
Plnkou naplníme papriky, uložíme ich na vymastený plech, pokvapkáme olejom, posypeme syrom a pečieme v rúre vyhriatej na 180°C cca 40 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Plnená paprika
Tento recept je rodinný poklad! PLNENÁ PAPRIKA podľa tradičného receptu mojej mamy, tá CHUŤ je božská (tradičné aj moderné recepty)
S chuťou a vôňou niektorých jedál sa nám automaticky spájajú konkrétne ročné obdobia. Keď napríklad...
Plnená paprika v tradičných i menej známych verziách
Plnená paprika v tradičných i menej známych verziách
Paprika je fantastickým obalom pre rôznorodé plnky. Spoločne vytvárajú delikátne kombinácie, ktoré si...
Plnená paprika
Ako pripraviť najlepšiu plnenú papriku
Najchutnejšia paprika je tá plnená. A tá úplne najlepšia sa pripravuje v slovenských kuchyniach na maďarských základoch.
Plnená paprika
Stavte na klasiku: 10 najlepších receptov na plnenú papriku
Klasika, ktorú všetci milujeme vo vašich obľúbených a rokmi overených receptoch.