Pridať recept

Cesnakový pstruh so slaninou

2
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
pstruh
1 štipka
soľ, mleté čierne korenie
2 KL
cesnaková pasta
1 PL
citrónová šťava
150 g
slanina nakrájaná na plátky
trochu
olej

postup

1.
Pstruhy umyjeme, osušíme ak chceme môžeme odrezať hlavu. Zvnútra i zvonku ich dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Zapekaciu misu vymastíme olejom.
 
2.
Pstruhy potrieme cesnakovou pastou, pokvapkáme citrónovou šťavou a obalíme v plátkoch slaniny. Uložíme ich do zapekacej misy a vložíme do vyhriatej rúry na 180°C prikryté alobalom. Krátko pred dopečením alobal dáme dole a dopečieme ich.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať