Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Škoricové jablká

ingrediencie

4 ks
jablko
50 g
maslo
podľa chuti
cukor
podľa chuti
škorica

postup

1.
Jablká očistíme, odstránime jadrá a nakrájame na kolieska.
2.
Na panvici rozpustíme maslo a vložíme jablká. Posypeme zmesou cukru a škorice a opečieme niekoľko minút z každej strany tak, aby sa vytvorila jemná karamelová vrstva. Môžeme podliať citrónovou šťavou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
zdenka.stuchlikova
6.1.2013 13:02 | |
+1 -0
Ja to robím podobne, no a máme to radi.
mimi636
10.1.2013 22:02 | |
+0 -0
jednoduche a super:-)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...
Pečené koleno na pive
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo je jedným z najstarších nápojov na svete a má množstvo priaznivých účinkov na ľudské zdravie, za ktoré môže...
Ázijský čaj
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Možno niekoho trošku zarazí názov článku, ale čajom sa často nazývajú aj nápoje, ktoré s ním nemajú vôbec nič spoločné...