Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Škoricové jablká

ingrediencie

4 ks
jablko
50 g
maslo
podľa chuti
cukor
podľa chuti
škorica

postup

1.
Jablká očistíme, odstránime jadrá a nakrájame na kolieska.
2.
Na panvici rozpustíme maslo a vložíme jablká. Posypeme zmesou cukru a škorice a opečieme niekoľko minút z každej strany tak, aby sa vytvorila jemná karamelová vrstva. Môžeme podliať citrónovou šťavou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
zdenka.stuchlikova
6.1.2013 13:02 | |
+1 -0
Ja to robím podobne, no a máme to radi.
mimi636
10.1.2013 22:02 | |
+0 -0
jednoduche a super:-)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...