Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Panna cotta s pistáciami

6
porcií
195
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

700 ml
30% smotana
160 g
kryštálový cukor
250 g
smotanový jogurt
2 ks
vanilkový lusk
4
želatína
1 hrsť
pistácie

postup

1.
Želatínu pripravíme podľa návodu na obale. Cukor rozpustíme na miernom ohni v smotane, kde sme dali aj dužinu z vanilkových luskov.
2.
Smotanu odstavíme, vmiešame do nej želatínu a necháme ju rozpustiť. Zľahka primiešame jogurt a zmes nalejeme do formičiek. Vložíme ju stuhnúť do chladničky a podávame s pistáciami na povrchu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.