Pridať recept

Čokoládový krém s jahodami

5
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
čerstvé jahody
1 ks
citrón
2 PL
med
2 ks
vajce
500 ml
smotana na šľahanie
150 g
biela čokoláda

postup

1.
Vajíčka vyšľaháme, prilejeme k nim bielu rozpustenú čokoládu, ktorá už je vychladnutá. Vyšľaháme hladký krém a opatrne vmiešame už vyšľahanú šľahačku.
 
2.
Jahody očistíme, umyjeme a nakrájame na menšie kúsky. Zmiešame ich s medom a citrónovou šťavou. Do pohárov vrstvíme jahody, čokoládový krém a takto postupujeme pokým všetko neminieme. Vrch pohárov ozdobíme jahodami a môžeme servírovať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať