Pridať recept

Jogurtovo-jahodový dezert

4
porcie
30
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
jahody
600 ml
biely grécky jogurt
10
želatína
2 PL
med

postup

1.
Jogurt by mal mať izbovú teplotu. Želatínu zalejeme trošku studenej vody a necháme napučať. Potom ju vyžmýkame a vo vodnom kúpeli rozpustíme.
 
2.
V miske zmiešame hustý jogurt, med a želatínu. Túto jogurtovú zmes navrstvíme do pohárov. Na vrch uložíme na malé kúsky nakrájané jahody a dezert vložíme aspoň na 3 hodiny stuhnúť do chladničky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Jemná bublanina s jahodami a čokoládou
21 jahodových dezertov, po ktorých si oblížete všetky prsty
Sladučké jahodové recepty, ktoré chutia každému.
Čerstvé jahody
Jahody ako maľované a čerstvé celý týždeň, najlepší TRIK! Žiadna pleseň, chuť úžasná, takto ich udržíte dlho čerstvé
Jahody sú v sezóne - bohužiaľ, sú to aj majstri plesní. Našťastie existuje niekoľko trikov, ktoré môžeme...
Jogurtová fantázia s malinami
Nepečený dezert: Jogurtová fantázia hotová za pár minút
Vyskúšajte náš tip na nepečený dezert s lahodným jogurtovým krémom a čersvým ovocím.
Zázračný liek na lyžičku: Toto je 6 dôvodov, prečo je grécky jogurt taký zdravý
Zázračný liek na lyžičku, o ktorom ste už dávno mali vedieť! Toto je 6 dôvodov, prečo je grécky jogurt taký zdravý
Chceli by ste zdravé raňajky, ktoré spaľujú kalórie, podporujú rast svalov a zároveň prospievajú pokožke...
Kto má rád jahody, mal by o tom vedieť! Toto sa stane, keď ich budeme jesť každý deň
Ten, kto má rád jahody, by mal o tom vedieť! Toto sa stane, keď ich budeme jesť každý deň
Vychutnávate si sezónu jahôd naplno? Tušíte však, čo sa stane, keď ich budeme jesť každý deň?