Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Zapekaná cuketa s rajčinami a chrumkavou posýpkou

ingrediencie

800 g
rajčiny
800 g
cuketa
1 ks
cibuľa
4 strúčiky
cesnak
120 g
strúhanka
75 ml
olej
1 PL
sušené oregáno
1 hrsť
čerstvá bazalka
soľ
mleté čierne korenie

postup

1.
Cuketu nastrúhame na plátky a premiešame s nasekanou bazalkou a sušeným oreganom. Premiešame a polovicu cukety vložíme do zapekacej misky.
3.
Navrstvíme paradajky a opäť posolíme a okoreníme čiernym korením.
5.
Na oleji speníme cibuľku a pridáme strúhanku. Pražíme aspoň 10 minút do úplného schrumkavenia.
6.
Na vrch zeleniny potom navrstvíme strúhanku a dáme zapiecť zakryté pri 200 stupňoch na 25 minút. Potom odokryjeme a pečieme ďalších 20 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fresh coconuts
Kokosový olej - 10 spôsobov jeho využitia
Kokosový olej - 10 spôsobov jeho využitia
Kokosový orech netreba zvlášť predstavovať. Hoci toto hnedé chlpaté čudo s tvrdou škrupinou a sladkým vnútrom v našich...
Mrežovník
Čaro mrežovníkov
Čaro mrežovníkov
5 spôsobov ako zamrežovať chutné plnky v prekrásnom a pritom tak jednoduchom koláči.
Repový brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
Základ brownies síce tvorí čokoláda, maslo, cukor a vajcia, ale trochu múky v tradičných receptoch predsa nájdete...