Pridať recept

RAW kokosovo-jahodová tortička

8
porcií
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 PL
kokosový olej
3/4 hrnček
strúhaný kokos
1/2 hrnček
ovsené vločky
2 hrnčeky
mrazené jahody
1 ks
banán
1 hrnček
kešu orechy

postup

1.
Do mixéra dáme kokos a mixujeme, kým nepustí trošku oleja. Primiešame ovsené vločky, kokosový olej a stále mixujeme. Mala by vzniknúť hmota, ktorú natlačíme na dno tortovej formy a uložíme do mrazničky.
 
2.
Kešu orechy namočíme na 6 hodín do studenej vody. Potom ich scedíme a opäť vložíme do mixéra. Pridáme banán, mrazené jahody a zmes rozmixujeme na hladký krém. Navrstvíme ju na korpus a tortu opäť vložíme do mrazničky.
3.
Skladujeme ju v mrazničke alebo v chladničke, dokým ju nepodávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
RAW Špenátová očistná polievka
Špenát v zime je veľmi dôležitou súčasťou každej zdravej kuchyne. Teraz je jedno čo všetko dobré obsahuje,...
Kapustnica bez varenia. Alebo ako byť raw aj pri Novoročnom stole
Kapusta je tradičná slovenská plodina. Najčastejšie sa v našich záhradách pestuje zelená a červená. Zelená...
Cviklove spagety
Chutné RAW recepty z cvikly
Cvikla je úžasná zelenina. Mala by byť súčasťou každej domácej komory. Aj preto, že sú ingrediencie...
eva uhlik - cviklove rizoto
Navarili/narawili ste zdravo podľa Henriety Peškovičovej
Henrieta Peškovičová je autorka originálnych receptov, propagátorka zdravej výživy a už viac ako rok pre vás...
RAW detoxikačný koktail
Raw food
Raw food predstavuje nevarené, tepelne nespracované a často aj organické potraviny. Myšlienka surovej stravy sa...
Vedeli ste, že...? Fakty o kivi
Kivi (kiwi) už niekoľko desiatok rokov pevne sedí na slovenskom trhu. Pamätám si na vôbec prvé, ktoré sme...