Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové plece na grile

4
porcie
170
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
bravčové pliecko
150 ml
paradajkové pyré
1 PL
olej
2 KL
sušený cesnak
1 KL
šalvia
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Do misky dáme paradajkové pyré, olej, nasekanú šalviu a sušený cesnak. Marinádu nakoniec dochutíme soľou a korením.
2.
Mäso umyjeme, osušíme a uložíme aspoň na dve hodiny do marinády.
3.
Potom mäso uložíme na rozohriaty gril a grilujeme z oboch strán cca po 25 minút. Počas pečenia mäso potierame zvyšnou marinádou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.