Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové plece na grile

4
porcie
170
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
bravčové pliecko
150 ml
paradajkové pyré
1 PL
olej
2 KL
sušený cesnak
1 KL
šalvia
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Do misky dáme paradajkové pyré, olej, nasekanú šalviu a sušený cesnak. Marinádu nakoniec dochutíme soľou a korením.
2.
Mäso umyjeme, osušíme a uložíme aspoň na dve hodiny do marinády.
3.
Potom mäso uložíme na rozohriaty gril a grilujeme z oboch strán cca po 25 minút. Počas pečenia mäso potierame zvyšnou marinádou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?