Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Panenka v sladko-kyslej marináde

4
porcie
30
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 PL
biely vínny ocot
1 PL
med
1 KL
worčestrová omáčka
podľa chuti
soľ, mleté farebné korenie
4 PL
olej
1/2 KL
majorán
8
bravčová panenka

postup

1.
V pohári zmiešame vínny ocot, med, worčestrovú omáčku, olej, majorán, soľ a mleté farebné korenie.
2.
Panenku umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky. Starostlivo ich obalíme v pripravenej marináde a na noc necháme marinovať v chladničke.
3.
Potom panenku grilujeme z oboch strán na rozpálenom grile.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.